Stadswandeling met een verhalenverteller

Uitgebreide omschrijving

Een unieke stadswandeling waarbij je niet met een gids maar met een verhalenverteller op pad gaat. De verteller brengt de geschiedenis van de stad tot leven met sagen & legenden. De prachtige oude binnenstad vormt het decor. Deze stadswandeling is leuk voor jong en oud. Ontdek op deze bijzonder manier de stad en... Elkaar.

Beleef het in diverse steden in Nederland. Vanaf 6 t/m 240 personen. Van € 16 tot € 31 p.p. Kinderen van 6 t/m12 jaar € 12 inclusief BTW.

8.7/10 9 reviews

Reviews van gasten

Heleen Lobbe

Met partner

9

Erg leuke en ontspannen wandeling met aandacht voor het kleine detail. Daarom ook voor mensen die Utrecht al goed kennen een aanrader.

Ton Bakker

Met partner

9

Stadswandeling was leuk voor het hele gezin!!

J.L. Verbeek

Met partner

10

We vonden het leerzaam en ontzettend leuk. Het is een echte aanrader. De verhalenverteller deed het bijzonder goed.

Hanneke van der Hammen

Met partner

8

De accommodatie voor ontvangst was eigen keuze. Dus geen onderdeel van de Storytrail. Het contact met Henke Lever verliep attent en prettig. Evenals met Eric de verhalenverteller.

Anoniem

Met partner

8

Met een andere kijk op de stad warden er verhalen verteld over de stad. Zeer leuk, zeker ook voor kinderen. hebben zelfs in polonaise gelopen achter de muziek aan.

PV Zêk oet Mestreech Mondi Maastricht N.V.

Met partner

9

Storytrail is een gezellige ludieke stadswandeling waarin men door het verhaal schakelt tussen Den Bosch vroeger en Den Bosch nu . Dit is een manier om de historie van een stad een beetje te leren kennen zonder dat het saai wordt. DOEN .

Anoniem

Met partner

8

Leuk gedaan door de verteller, waardoor je een andere kijk krijgt op de stad.

Anoniem

Met partner

9

Geweldig, echt een aanrader!

Anoniem

Met partner

8

een aanrader! We zullen het zéker doorgeven.

Onze partner

Avontuur

Wilt u een speciaal uitje in Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Gouda, Schoonhoven, Zutphen, Breda, Haarlem, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Rotterdam of... Laat u verrassen door meer dan 10 jaar ervaring met bijzondere belevingen, bedrijfsuitjes en feesten. Meer beleven...

Faciliteiten

Wij werken nauw samen met een legia aan artiesten, vertellers, muzikanten en theatermakers.
Daarnaast hebben we toegang tot vele cultuurhistorische gebouwen en horeca.

Steden

Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Gouda, Schoonhoven, Zutphen, Breda, Haarlem, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Rotterdam en Delfhaven.

Omgeving

En natuurlijk ook buiten deze steden organiseren we evenementen op maat.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagjeuitvanhetjaar.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagjeuitvanhetjaar.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagjeuitvanhetjaar.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.