Biesbosch rondvaart: verzorgd en voordelig dagje uit!

Bij deze groepsrondvaart door de Biesbosch is inbegrepen:

  • Biesbosch Boottocht van 11:00 tot 15:00 uur vertrekt in Sleeuwijk of Dordrecht
  • Eventueel Pannenkoeken buffet

Prijzen:

  • Rondvaart van 2 uur € 500,00
  • Rondvaart van 4 uur € 1000,00
  • koffie met gebak € 5,00 p.p.
  • Pannenkoekenbuffet € 15,00 p.p.

De rondvaarten zijn het gehele jaar door te boeken voor groepen vanaf 25 personen.
De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Rondvaart Biesbosch

Tijdens een rondvaart wilt u natuurlijk dat alles prima verzorgd is, zodat u volop kunt genieten van de Biesbosch. Uw rondvaart is daarom in goede handen bij ons. Deze Biesbosch boottocht duurt 4 uur en vertrekt en eindigt in Sleeuwijk.

Of vanuit het Biesboschcentrum Dordrecht, deze rondvaart duurt 2 uur.

Vorstelijk varen

  Aan boord van de "Princehof" kan dat. Niet alleen door de naam of uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht door middel van 2 liften zodat ook deze mensen overal aan boord kunnen genieten. Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord. Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden, en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht.

8.6/10 5 reviews

Reviews van gasten

ans Heijsteeg-Duimelaar

Met partner

9

Heel attent, vriendelijk en behulpzaam personeel! Goed verzorgd! Goed op de hoogte gehouden van aanpassingen in het programma.

Teun van Maastricht

Met partner

9

Prachtige rondvaart, rustig gevaren, koffie, lunch en drankjes prima verzorgd. Problemen met de boot prima opgelost.

Teus van Pelt

Met partner

9

De rondvaart met onze kinderen en kleinkinderen, vanwege ons vijftigjarig huwelijk, is door een ieder als voortreffelijk ervaren, zowel de vaart als de bediening van het personeel.

Cees Daniëls

Met partner

8

Deze is boottocht is ons prima bevallen. De bediening en service was uitstekend en vriendelijk.

Anoniem

Met partner

8

alles was keurig netjes verzorgd , een hele leuke dag gehan.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Varende feesten op Rondvaart-Partyboot De Princehof, zijn dagen in het jaar die niet worden vergeten.

Aanbod

Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze om van uw vaartocht een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Gasten uit zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor een prachtige ervaring die blijft hangen. U kunt natuurlijk kiezen uit 1 van onze all-in cruises, maar ook voor uw vaarprogramma op maat bent u van harte welkom. In een persoonlijk gesprek aan boord maken we samen met u een programma wat aansluit op uw wensen. Tijdens de vaart serveert onze scheepskok naar wens, u een brede culinaire selectie, varierend van een broodbuffet of koffietafel, tot een koud/warmbuffet met geweldig dessertbuffet.

Rondvaart en partyboot

Rondvaart en partyboot

Vorstelijk varen wie wil dat nou niet? Aan boord van de "Princehof" kan dat. Niet alleen door de naam of uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht d.m.v. twee liften zodat ook deze mensen overal aan boord kunnen genieten Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord. Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden, en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht. Onze thuishaven is: Hoekeinde 26 in Sleeuwijk. U kunt hier makkelijk en gratis parkeren. De Princehof is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagjeuitvanhetjaar.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagjeuitvanhetjaar.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagjeuitvanhetjaar.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.