GPS tocht door de Biesbosch - Groepsuitje met opdrachtenboek

Dit arrangement in de Biesbosch is inclusief:

  • Ontvangst op 1 van onze locaties in Drimmelen
  • 1x Koffie/thee met een appelgebakje
  • Vaartocht kajuitboten (per boot maximaal 9 personen) inclusief benzine
  • GPS tocht met opdrachten
  • Prijs winnende groep
  • Begeleiding en gidsing
  • Organisatiekosten

  Prijs: € 33,- p.p. 
  Minimale deelname van 15 personen.
  Duur: 4 uur
  Tijden: 13.00 tot 17.00 uur 

  * In de maanden juli en augustus is dit arrangement helaas niet boekbaar. Dit vanwege een lage waterstand.

Prijzen kinderen

  Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis.
  Kinderen 4 t/m 7 jaar: € 20,- inclusief drinken en iets lekkers.
  Kinderen 8 t/m 11 jaar € 24,50 inclusief drinken en iets lekkers.

  Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

  Optioneel bij te boeken:- Lunchpakketje vanaf € 9,00 p.p.
  - BBQ: € 16,- p.p.

  Als u andere wensen heeft informeer dan gerust naar aanvullende mogelijkheden voor de catering.

  De prijzen van deze GPS tocht door de Biesbosch zijn geldig tot en met 31 december 2020.

GPS tocht door de Biesbosch met opdrachtenboek

Hip uitje in Brabant. Ga met de GPS de Biesbosch in om dit prachtige natuurgebied op een ludieke wijze te verkennen. Geschikt voor grote en kleine groepen en alles is onder begeleiding. 

Uw gezelschap wordt ontvangen bij een van onze locaties in Drimmelen. Hier staat  een heerlijke kopje koffie of thee met een appelgebakje klaar.

GPS tocht met opdrachten door de Biesbosch

  De gids of gidsen zullen zich tijdens het ontvangst bij u melden. Na de koffie zullen ze u en het gezelschap mee nemen naar de haven. Dit is een kleine wandeling van ongeveer 5/10 minuten.

  Bij de haven aan gekomen gaat u aan boord van de Kajuitbootjes. Deze bootjes dienen zelf bestuurd te worden (vooraf uitleg). De gids stapt graag bij u in de boot om u kennis te laten maken met de Biesbosch, haar geschiedenis en bijzondere gebeurtenissen. In een kajuitboot gaan maximaal 9 personen.

  Op ongeveer de helft van de tocht zal er een stop zijn waar de groepen elkaar weer even tegen zullen komen. Dit is bij de Amaliahoeve. 

Borrel of Diner

  Na deze sportieve dag kan het gezelschap genieten van een heerlijk hapje en of drankje bij Restaurant het Panorama of bij Ons Dorpshuysin Drimmelen. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras vertoeven waar u op beide locaties een een prachtig uitzicht zult hebben.

9.1/10 9 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

9

Super leuke dag gehad, mede door het fantastische weer. Prima bootje, aardige ontvangst in het cafe en een supermooie omgeving om in te varen.

G Suijkerbuijk

Met partner

9

Prima georganiseerd met leuke en enthousiaste mensen. Leuke route en opdrachten.

Anoniem

Met partner

9

Leuke tocht, prima boot, leuke vragen/quiz en de stop halverwege met lekker lunchpakket een hoogtepunt.

Martin Born

Met partner

10

De hele dag is perfect verlopen en de begeleiding was uitstekend. De hele familie heeft genoten! Veel dank!

Cynthia van Bruggen

Met partner

9

Groepsuitje Biesbosh, Amanda, Louis en Rien hebben ons een fantastische middag gegeven. Spellen waren leuk. Het zelf varen tussen de eilanden is zeer positief ervaren.

Evelien meeusen

Met partner

10

Zeer goed georganiseerd, iedereen was tevreden. Ook de bbq was lekker!

william van der valk

Met partner

9

de gps tocht was geweldig, varen en opdrachten uitvoeren is een prima combinatie. De gidsen waren een prima aanvulling omdat ze veel vertelden over het gebied. Het aantal opdrachten zou iets minder mogen om iets meer te genieten van de omgeving

Thea onstenk

Met partner

9

We zijn 9 april bij jullie te gast geweest .We hebben het erg leuk gehad ook de gidsen verdienen een groot compliment en de lunch was erg lekker . Dus het was een onvergetelijke dag . groetjes Thea Onstenk.

Jan van Sittert

Met partner

8

groepsuitje Boesbosch, afsluitende barbecue is een aanrader.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Genieten in de Biesbosch

Het natuurgebied de Biesbosch in Noord-Brabant is een ontdekkingsreis van prachtige natuur, ruimte, rust maar ook om hele leuke activiteiten te ondernemen met familie en vrienden.

Welkom op locatie in Drimmelen

U wordt vooraf ontvangen bij 1 van onze ontvangst locaties in Drimmelen. Op locatie zal er eerst een heerlijk kopje koffie/thee en een appelgebakje geserveerd worden.

Activiteiten

De activiteiten die wij uitvoeren zijn geschikt voor 5 tot 200 personen, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Al onze activiteiten zijn te combineren met elkaar en worden voor u op maat gemaakt en volledig aangepast naar uw wensen. Bij de activiteiten kunt u denken aan o.a. een natuurwandeling, Kajuitbotentocht, sloepentocht, kompastocht, kanotocht, samen Bamboe bouwen of een mooie wandeling maken door Drimmelen. Er is dus voor ieder wat wils.

Kleine groepjes

Het leuke aan de Biesbosch en deze uitjes is dat je het al met hele kleine groepjes kunt ontdekken. Kom ook eens een dagje genieten en laat u verrassen door de prachtige natuurschoon hier!

U gaat echt particulier op pad met de gids en er zullen geen andere gezelschappen bij uw groep gevoegd worden.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagjeuitvanhetjaar.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagjeuitvanhetjaar.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagjeuitvanhetjaar.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.