Kanotocht met Teamopdrachten door de Biesbosch

Bij deze kanotocht in de Biesbosch is inbegrepen:

  • Ontvangst bij een van onze locaties in Drimmelen
  • 1x Koffie of thee met appelgebak
  • Kanotocht (3 personen per kano)
  • Teamspellen
  • Begeleiding en gidsing
  • Organisatiekosten

Prijs: € 29,50 p.p.
Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis.
Kinderen 4 t/m 7 jaar € 17,- inclusief drinken en iets lekkers.
Kinderen 8 t/m 11 jaar € 21,50 inclusief drinken en iets lekkers.

  • Minimaal aantal personen: 8
  • Maximaal aantal personen: 30
  • Genoemde prijzen zijn inclusief 6% BTW
  • Tijdsduur: 3,5 uur

  Tijden van de kanotocht: 13.30 tot 17.00 uur.

  Niet mogelijk in de maanden juli en augustus.
  Het kano varen is boekbaar van april tot eind september 2020

Optioneel bij te boeken:

  • Lunch vanaf € 13.00 p.p.
  • BBQ vanaf € 18.00 p.p.

De prijs van deze kanotocht in de Biesbosch is geldig tot en met 31 september 2020.

Kanotocht door de Biesbosch

Uw gezelschap wordt ontvangen bij een van onze locaties in Drimmelen met een heerlijke bakje koffie of thee met een appelgebakje.

Wandeling naar de haven

Na een half uurtje wordt u opgehaald door uw persoonlijke gids en wandelt u samen naar de haven waar de kano’s klaar liggen! De gids stapt graag bij u in de kano om u kennis te laten maken met de Biesbosch, haar geschiedenis en bijzondere gebeurtenissen.

Kanotocht

U wordt overgezet met een bootje om vervolgens daar pas in de kano te stappen. U hoeft dan niet het grote water over te steken. Als u dan in de Biesbosch bent gearriveerd zal de gids u de mooie kleine kreekjes laten zien waar een gemotoriseerd voertuig niet mag komen. Er zal dan op verschillende punten gestopt worden voor leuke kleine teamspelletjes.

Borrel of Diner

Na een actieve kanotocht kunt u genieten van een borrel of diner bij Het Panorama of Ons Dorpshuys in Drimmelen. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras vertoeven waar u op beide locaties een prachtig uitzicht heeft.

8.7/10 9 reviews

Reviews van gasten

beekmans

Met partner

8

leuke route gevaren (smalle doorgangen) leuke teamspelletjes

Rosalie Betman

Met partner

9

Erg leuke dag gehad, goed geregeld, fijn contact gehad.

Marloes Groenveld

Met partner

8

Collega's vonden het een geslaagd uitje.

Anoniem

Met partner

8

Met een groep collega's een heerlijk team uitje gehad. Was erg gezellig en droog weer

mathijs hense

Met partner

8

Een erg leuk uitje, met vooral een gezellige en goede gids!

Boris van der Loos

Met partner

10

Zeer leuke tocht en een erg prettige begeleiding van Amanda en Liesbeth. Beiden hadden een erg fijne omgangsvorm en werden naadloos in de groep opgenomen. Super bedankt!

Carel van Ballegoy

Met partner

8

Prima kanotocht gehad met vriendengroep.

Annet Wever

Met partner

10

Het was een superleuke kanotocht met Hennie uit de Biesbosch. Ik heb het al aangeraden aan diverse kennissen. Ook de kinderen vonden het heel verrassend en interessant!

Anoniem

Met partner

9

De bediening in het restaurant was heel hartelijk, de tocht met gids was leuk en leerzaam en het buffet na afloop was uitstekend

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Genieten in de Biesbosch

Het natuurgebied de Biesbosch in Noord-Brabant is een ontdekkingsreis van prachtige natuur, ruimte, rust maar ook om hele leuke activiteiten te ondernemen met familie en vrienden.

Welkom op locatie in Drimmelen

U wordt vooraf ontvangen bij 1 van onze ontvangst locaties in Drimmelen. Op locatie zal er eerst een heerlijk kopje koffie/thee en een appelgebakje geserveerd worden.

Activiteiten

De activiteiten die wij uitvoeren zijn geschikt voor 5 tot 200 personen, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Al onze activiteiten zijn te combineren met elkaar en worden voor u op maat gemaakt en volledig aangepast naar uw wensen. Bij de activiteiten kunt u denken aan o.a. een natuurwandeling, Kajuitbotentocht, sloepentocht, kompastocht, kanotocht, samen Bamboe bouwen of een mooie wandeling maken door Drimmelen. Er is dus voor ieder wat wils.

Kleine groepjes

Het leuke aan de Biesbosch en deze uitjes is dat je het al met hele kleine groepjes kunt ontdekken. Kom ook eens een dagje genieten en laat u verrassen door de prachtige natuurschoon hier!

U gaat echt particulier op pad met de gids en er zullen geen andere gezelschappen bij uw groep gevoegd worden.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagjeuitvanhetjaar.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagjeuitvanhetjaar.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagjeuitvanhetjaar.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.