Varen, Handboogschieten, Fietsen en Picknicken in Giethoorn - Ontdek het dorp in 1 dag

Dit ontdek Giethoorn arrangement is inclusief:

  • 1x warme consumptie met cake
  • Fluisterboot, punter van 2 uur of rondvaart van 1 uur
  • Goed gevulde picknick verpakt in boerenzakdoek
  • Handboogschieten
  • Fiets

Prijs: € 43.00 p.p. vanaf minimaal 6 personen.€ 39.50 p.p. (voor kinderen van 3 t/m 11 jaar). 
€ 40.00 p.p. vanaf 20 personen
€ 35.00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

Optioneel bij te boeken

  • Heerlijke plate aan het einde van de dag, meerprijs: € 14.50 p.p.
  • Geen picknick maar wel een plate? kosten € 45.00 p.p. voor het arrangement

De prijs van dit ontdek Giethoorn arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Ontdek Giethoorn in 1 dag

Met dit complete dag arrangement in Giethoorn maakt u alle hoogte punten mee in 1 dag. Kies zelf uw favoriete vaarmiddel en zoek een lekker plekje voor de picknick. Om het dagje compleet te maken gaat u Handboog schieten en typisch Hollands lekker Fietsen. Dit arrangement is ideaal voor vrienden en families.

Het programma

  10.00 uurJullie worden ontvangen in ons restuarant met 1x een warme consumptie en cake
  11.00 uurJullie worden uitgenodigd om per fluister-punter- of rondvaartboot van Giethoorn en de schitterende omgeving te genieten. Met behulp van een routekaart komen jullie langs de meest betoverende plekjes! Aan de inwendige mens is ook gedacht in de vorm van een goed gevulde picknick verpakt in een boerenzakdoek die u onderweg kunt nuttigen.

  13.30 uur Bij terugkomst staan de fietsen al voor jullie klaar voor een mooie fietsroute langs de vele terrasjes en de mooie omgeving van Giethoorn. Onderweg stoppen jullie bij buitenactiviteiten Arendshorst om te gaan boogschieten. Aansluitend heeft u vrije tijd om het dorp te bezoeken.

  17.30 uur Einde van een mooie dagtocht.
  Optioneel is er de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een Plate, dan is het uitje helemaal compleet verzorgd.

8.8/10 6 reviews

Reviews van gasten

G. Bruggers-Hunze

Met partner

8

Arrangement schot in de roos, alles was perfect geregeld we hebben enorm genoten!

B. Deutekom

Met partner

10

Ontzettende leuke dag gehad,alles heel goed georganiseerd door jullie. Vriendelijk personeel,eten was erg goed dus het is een aanrader aan iedereen.Dat ga ik ook zeker doen naar de mensen toe.Dus mijn cijfer is een 10. gr Brigit Deutekom

Hannie Booi

Met partner

10

bij iedereen aan te bevelen het was super we hebben met onzo vrienden cjub een prachtige dag gehad ...super!!!!!!!!!!!!!

Herman Westendorp

Met partner

8

Bij aankomst netjes ontvangen, koffie met appeltaart gehad. Lekker. Daarna met een fluisterboot rondgevaren. Moesten wel even wachten, totdat we een boot, maar dat deerde ons niet! Picknickmand met lekkere dingen meegekregen. Mooie route gevaren. Daarna wat gedronken en de fietsroute gestart. Onderweg boogschieten en weer genieten van de omgeving. 's Avonds een lekker 3-gangen diner gehad als afsluiting van een mooie dag. Alleen jammer, dat de laatste bus op zaterdag om 19.10 uur al ging. Dit was het enige minpuntje.

S. Berchum

Met partner

9

Onwijs fijne en verzorgde dag gehad, goede prijs kwaliteit verhouding. We hebben 1 tip, een afval zakje meegeven bij de boerenzakdoek picknick.

Guus Westhuis

Met partner

8

Mooie goed verzorgde dag gehad in Giethoorn. Ouderwets punteren (schijnt bijna niet meer te worden gedaan door de bezoekers, maar is echt van toegevoegde waarde) mooie fietstocht door de omgeving. Het prachtige weer droeg ook bij aan een geslaagde dag, maar desondanks keek iedereen heel tevreden en voldaan terug op de dag.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagjeuitvanhetjaar.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagjeuitvanhetjaar.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagjeuitvanhetjaar.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.