2-gangen lunch in Den Bosch

Uitgebreide omschrijving

Vooraf heeft u de keuze uit 2 soepen geserveerd met stokbrood en/of een bruchetta. Vervolgens kunt u één van onderstaande luxe belegde broodjes kiezen:
- Carpaccio met rucola, geraspte kaas en pesto (ook mogelijk met truffelmayonaise).
- Gerookte zalm met rode ui, kappertjes en mierikswortelmayonaise.
- Gezond; ham, kaas, komkommer, tomaat, augurk en een gekookt eitje (eventueel ook vegetarisch). Huisgemaakte tonijnsalade.

8.6/10 5 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

9

Bijzonder goede lunch ! Complimenten. De broodjes zijn enorm groot en zeer goed belegd.

Anoniem

Met partner

8

lunch was goed

Anoniem

Met partner

8

Prima lunch en sevice, komen graag terug

PV Zêk oet Mestreech Mondi Maastricht N.V.

Met partner

9

Heerlijke lunch op 5 minuutjes lopen van het gezellige centrum in Den Bosch.

Ria Bakelaar

Met partner

9

Heerlijke lunch

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • wifi

Onze partner

Algemeen

Aan de voet van de Sint-Janskathedraal is Café CinQ gevestigd. Een stijlvol, modern café met een strak interieur. Bij Café CinQ is er ruimte voor ontspanning en plezier. Neem de tijd en trakteer uzelf op een overheerlijke lunch, diner of borrel.

Faciliteiten

Met zorg worden verschillende broodjes, salades en warme gerechten bereid en dat is niet onopgemerkt gebleven: Café CinQ staat in de wijde omtrek bekend om de CinQwich! Daarnaast is in 2013 een nieuw dinerconcept ingegaan. Smaak en gezellig eten staat in dat concept centraal. Om die reden serveren wij kleine porties, waardoor u meerdere gerechten kunt proeven en met elkaar kunt delen. U kunt al genieten van een 3-gangenmenu voor €19,50! Voor een diner kunt u bij ons terecht met groepen tot 100 personen.

Naast lunch en diner bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie met de échte Bossche bol van Jan de Groot, een gezellige borrel of een huisgemaakte cocktail. Verder biedt Café CinQ speciale all-inclusive arrangementen. Voor feesten en partijen kunt bij ons terecht met groepen tot maximaal 250 personen. Ons vaste, hechte team biedt maatwerk om ervoor te zorgen dat uw bruiloft, receptie of feest een gedenkwaardig succes zal worden!

Wij heten u van harte welkom!

Ligging

Café Cinq is gevestigd op de Parade in 's-Hertogenbosch

Omgeving

Café CinQ bevindt zich midden in hartje 's-Hertogenbosch

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagjeuitvanhetjaar.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagjeuitvanhetjaar.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagjeuitvanhetjaar.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.