Rondvaart door de kanalen van Den Haag en Scheveningen

Dit arrangement is inclusief:

    • Boottocht van 1 of 2 uur
    • Dagelijkse afvaarttijden: 11.00 uur, 13.00 uur, 15.00 uur
    • Vaart en begeleiding door een ervaren schipper

Prijs: Vanaf € 10,00 p.p. (zie arrangementinformatie voor prijs per rondvaart)
De prijzen van de arrangementen zijn geldig tot en met 31 december 2018.

Rondvaart door de Haagsche grachten en kanalen

    Ervaar Scheveningen en Den Haag vanaf het water! De schipper neemt u mee door de mooiste plekken van deze plaatsen en u zult de heerlijke combinatie proeven van relaxen op het strand en op het water. Hieronder zijn de verschillende mogelijkheden beschreven. De tochten gaan dagelijks van april t/m oktober (andere maanden op aanvraag en bij mooi weer).

Strand & Relax

Laat u varen naar zee op deze boottocht over de kanalen. Deze 1-uur durende vaartocht zal eindigen op een loopafstand van het Scheveningse strand, waar u de rest van uw dag kunt doorbrengen. Deze boottocht eindigt bij de Haringkade, vanaf dat punt is het ongeveer 8 minuten lopen naar het strand.

Januarie t/m Maart:
2 dagen per week (zaterdag en zondag) vertrekken boten om 12.00, 14.00, 16.00 uur naar Scheveningen vanaf aanlegplaats Centraal Station (tegenover Prinsessegracht 4, Koninklijke Academie). Om 13.00, 15.00 en 17.00 uur varen er schepen van de Haringkade (bij de Vijzelstraat) naar de stad ("Centraal Station").

April t/m september:
6 dagen per week (zaterdag niet) vertrekken boten om 11.00, 13.00, 15.00 naar Scheveningen vanaf aanlegplaats Centraal Station (tegenover Prinsessegracht 4, Koninklijke Academie). Om 12.00, 14.00 en 16.00 uur varen er schepen van de Haringkade (bij de Vijzelstraat) naar de stad (“Centraal Station”).

Prijzen:Passagiers van 12 jaar en ouder €10,00 enkele reis of €12,50 retour
Passagiers van 3 t/m 11 jaar oud €5,00 enkele reis en retour
Kinderen van 0 t/m 2 jaar varen gratis mee

Herfst vaart

In de herfst worden er dagelijks boottochten georganiseerd die starten bij de Toussaintkade. Dit zijn boottochten van 1 uur.

13.00 uur tot 14.00 uur naar de Hooikade
15.00 uur tot 16.00 uur naar de Reinkenstraat

Prijzen:Passagiers van 12 jaar en ouder €10,00
Passagiers van 3 t/m 11 jaar oud €5,00
Kinderen van 0 t/m 2 jaar varen gratis mee

Winterse vaarten

Begin december (1 tot 12 december) worden er dagelijks korte boottochten georganiseerd die starten bij de Toussaintkade. Dit zijn boottochten van 45 minuten. En zijn inclusief warme chocolade melk of GluhWein.

Tijden: 13.00, 14.00, 15.00,
Prijzen met vertrek 13.00, 14.00 en 15.00:
Passagiers van 12 jaar en ouder €12,00
Passagiers van 3 t/m 11 jaar oud €7,00
Kinderen van 0 t/m 2 jaar varen gratis mee

De Royal ChristmasVaartenEind december organiseren wij de Royal Christmasvaarten die starten bij de Toussaintkade. We varen dan richting Royal Christmas Fair (Lange Voorhout). Dit zijn boottochten van 45 minuten van Toussaintkade naar Hooikade (Denneweg en Lange Voorhout). En zijn inclusief warme chocolade melk of GluhWein.

Vertrektijden: 15.30, 16.30, 17.30 uur, 18.30 uur

Prijzen:
Passagiers van 12 jaar en ouder €12,00
Passagiers van 3 t/m 11 jaar oud €7,00
Kinderen van 0 t/m 2 jaar varen gratis mee

8.7/10 10 reviews

Reviews van gasten

Corrie Derks

Met partner

8

Mooie vaart en goed verteld

Tonny Van Acht

Met partner

8

Heel het gezelschap was enthousiast over de boottocht, de schippers waren heel plezierig en konden goed vertellen

Frank Monchen

Met partner

9

Heel interessant, vooral met die goede uitleg en informatie. Mijn Haagse hart is weer na zoveel jaren een beetje gaan openstaan voor de Residentie. Merci en wij vertellen het door.

Petra Hersbach

Met partner

7

Heerlijk gevaren! Aardige mensen

Jan Rotteveel

Met partner

9

Een zeer informatieve boottocht; de kapitein wist heel veel te verteĺlen op een leuke manier.

Barbara Schouten

Met partner

9

We hebben gevaren o.l.v. Ruud. Hij wist heel veel te vertellen en we hebben hele leuke tijd gehad aan boord. We hadden een arrangement van twee uur. Het was jammer dat we te weinig tijd hadden om naar de haven/Scheveningen te varen. Zeker voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet, Barbara Schouten

Mark Langeveld

Met partner

10

De boottocht in de Haagse grachten is zeer verrassend. alhoewel we zelf uit Den Haag komen lijkt het vanuit de grachten alsof je er niet eerder bent geweest. Het is erg leuk en zeker aan te raden om een boottocht te doen. Ook zou ik het Haagse bestuur willen zeggen dat het belangrijk is om de grachten, daar waar ze gedempt zijn, weer in eren te herstellen, zodat de rondvaart in de Haagse gracht nog meer allure krijgt.

Bart Panis

Met partner

8

Chris, de schipper, zorgde met zijn deskundge uitleg en spitsvondige woordspelingen voor een geantimeerde trip van Den Haag tot Scheveningen, echt de moeite waard.

Norma Wijnen

Met partner

9

We hebben genoten van de rondvaart met een geweldige uitleg! Er was niks op aan te merken het was top! Zeker een aanrader.

Anoniem

Met partner

10

Onwijs leuke rondvaart gehad met de Willemsvaart! Onwijs aardige schippers en een mooie route! Zal het zo weer doen!

Onze partner

Algemeen

De Haagse Willemsvaart verzorgt sinds april 2009 boottochten in Den Haag / Scheveningen. Er worden schepen ingezet waarmee er zowel in de stad als op het Verversingskanaal, de Koninginnegracht èn het (bijna 1.000 jaar oude [ad. 1097]) kanaal langs het Haagse Bos richting Clingendael gevaard kan worden. Er zijn schepen voor kleine groepen en schepen voor groepen tot circa 25 personen.

Faciliteiten

De Willemsvaart beschikt over verschillende boten voor diverse groepen. In samenspraak kan er ook een tocht op maat samengesteld worden.

Ligging

De Willemsvaart kan in overleg aanleggen op diverse aanlegplaatsen op verschillende punten in de stad.

Omgeving

Deze aanbieder heeft goede contacten met diverse restaurants, musea en andere actracties in de buurt. Ze adviseren u graag over een complete tocht

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagjeuitvanhetjaar.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagjeuitvanhetjaar.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagjeuitvanhetjaar.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.